söndag, november 26, 2006

Hmm :S

Nu vet jag inte riktigt hur jag ska känna.
Jag hoppas fortfarande att allt ska bli bra. Känns fortfarande som om jag har något att förlora. Men det har jag inte. Allt är redan förlorat.
Jag skiter i det här.. Jag är inte stark! Har aldrig varit! Jag är svag! Och jag kan lika gärna erkänna det för mig själv och för hela världen, för inget spelar nån roll längre ändå.

Vi får se vad som händer härnäst.


Tom inuti...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har skrivit ett svar till ditt senaste inlägg på Elins blogg, så ta gärna en titt där om du vill.

Och om man får häva ur sig en personlig åsikt (eller vad man ska kalla det), tror du inte att du skulle vara lite lyckligare om du inte grubblade så mycket? Jag kände en tjej för några år sedan som, enligt min mening, mer eller mindre grubblade sig olycklig. Hon var väl i och för sig några snäpp värre än du, hon pratade ibland om att ta sitt liv, bland annat. Jag fick ett livstecken från henne nyligen och hon var fortfarande olycklig.

Slappna av lite, tjejen! Leta inte efter lyckan, meningen med livet eller något annat. Låt det komma till dig istället! Och medan du väntar, ha lite kul!

Jag trodde inte på detta själv förr, så det kommer nog inte du heller att göra, men vad har man för val?

Människor kommer och går. Klasskompisar, vänner och andra. Det bara är så, en del av livet. Titta framåt, det är där det intressanta finns! Träffar man sedan någon på nytt efter tjugo år så är ju det kanske en trevlig bonus.

Lite utanför ämnet kanske, men jag tror du ser för allvarligt på sådant du ändå inte kan göra något åt.

Fast å andra sidan har du ju något att skriva om...

Jaja, inte vet jag, jag är kanske helt ute och cyklar, men jag har i alla fall utnyttjat yttrandefriheten lite här. Hoppas att du tog det som ett försök att uppmuntra, för det var ju så det var tänkt.

"Vi får se vad som händer härnäst" som sagt... =)

Tilda sa...

Ja klart jag tar det som ett uppmuntrade. Och tro mig - jag skulle leva efter den filosofin om jag kunde. Jag har försökt. Men jag faller alltid tillbaka.
Men dom du sa, om man ska det det positivt har jag ju alltid nåt att skriva om liksom :)
Tack för att du bryr mig (F)

Kram