fredag, mars 07, 2008

Målgruppen svår att nå..

När jag som bäst ligger i soffan och tittar på Gilmore Girls kommer ett varningsmeddelande rullande högst upp i rutan. Där står att de som är utomhus i Jämtlandsområdet (tror jag det var) uppmanas att gå in för det väntas bli storm.
Det är ju troligt att de som är ute, ser varningsmeddelandet på tv:n också..

4 kommentarer:

Anonym sa...

hahahahaha! :D Joo men vissa kankse har tv:n ute, vem vet? :D haha

Anonym sa...

Det handlar om att motivera idrottsutövare, få dem att prestera bättre och tänka i positiva banor. går idrott & ledarskapsprogrammet så vi får lära oss allting där som handlar om just idrott, hälsa, anatomi, mentalt och att vara en bra ledare. Men jag har gått kurser vid sidan av för att kunna jobba som mental coach.

Anonym sa...

Självklart:) Nu vet jag inte ritkigt hur du är som person men du kan börja med att efter någon träning eller tävling sätta dig ner och skriva ned på ett papper allt positivt du kände under själva bowlingen - du kanske var extra grym på någonting just idag och du kanske hade bra flyt i det andra. Fokusera bara på det positiva. Även om det bara blir lite så kommer du ta med dig det till nästa gång. Automatiskt så kommer du få lite bättre självförtroende utan att du tänker på det.

Anonym sa...

Haha, näe det är väl inte så troligt!