torsdag, september 24, 2009

Date med L

Har haft en helkväll med L. Först var vi till kyrkan och tittade på konst och fikade. Och träffade en gubbe som frågade mig om jag kände.. ja, nån Wåglin-Jansson eller nåt sånt, i Norrtälje. När jag sa nej så sa han: "Men han är organist i missionskyrkan." Precis som om alla människor är med i missionskyrkan. Då svarade jag helt lugnt: "Nej, jag går inte i någon kyrka överhuvudtaget." Då sa han: "Nehej, nej då är det lite svårt." Jag såg på hans blick att han tyckte jag var konstig. Han vet nog inte att alla vägar har sitt pris..
Sedan åt vi pizza, vi delade på en eftersom vi hade fikat innan. Hungern hade ju avtagit en smula. Vi beställde en pizza med skinka, ost, tomat och fläskfilé. Vi fick en pizza med skinka, ost, tomat och.. grävling. Eller jag vet inte, men inte var det fläskfilé iaf.
Pizzan slank iaf i och sedan tog vi bussen till Vilbergen för lite bowling. L gick på toa så jag åkte på att betala. Och så fick vi heta tråkiga namn, våra egna namn. Det var inte alls kul tyckte L. Men går man på toa får man skylla sig själv.
Vi tävlade inte. Det gör vi inte när vi spelar, om inte L vinner då förstås. Fast inte ens då tävlar vi. Vi ser bara vem som får mest poäng.
Och rätt vad det är när jag står där ser jag i ögonvrån hur ett rött klot som ser ut som godis far iväg på en bana längre bort.
Kan det vara..? Det måste vara..? Det är det! BASTE!
Han undrade vad jag gjorde där på en torsdag. Hm, visste inte att Matildor inte fick bowla på torsdagar. Ska komma ihåg det i fortsättningen. När han kommit över det fick jag en kram. Sedan sa jag att jag hade tagit 10:an en gång. Då fick jag en high five.

Nu känner jag för att krypa ner i sängen och kolla lite SaTC. Verkar ju vara en lite tråkig avslutning på kvällen, men vad annars hitta på liksom? Luften gick ur mig. Är trött.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja vad det är fint att vara med dig