måndag, mars 30, 2009

Akkurat helt på topp!

Kanske dags för att blogginlägg..
Sitter på jobbet och tråkar och väntar på att tiden ska gå. Men får sluta snart, skönt! :)
Idag har jag inte bara fått sitta i receptionen/växeln. Ett tag satt jag inne i produktionen och programmerade några slags kretskort som tydligen skulle opereras in i norska får. Tyckte detta var hysteriskt roligt och satt där och småskrattade för mig själv! Små barn roar sig lätt sägs det. Vet inte varför de skulle opereras in där. Antar att det var någon form av sändare eller nåt i kortet så att man kan hålla koll på de små rackarna :P Det aar ju akkurat helt på topp da! Hahaha!

Efter jobbet blir det en tripp till ön i solen.. :)

1 kommentar:

SZ crew sa...

Hej!

Checka gärna in SZ's nya Outfit och skönhets blogg!

Hos Fashion Inn By SZ kommer ni att hitta outfits för alla smaker, ni kommer att få råd om hur man klär sig, om vad som är inne och vad som är ute, hur en plagg bör användas och hur den inte bör användas. Ni kommer också at få skönhetsråd, detta gäller självklart både kvinnor och män.
Vi kommer också att börja med "give aways" och tävlingar där vi delar ut unika plagg som vi hittar, skönhetsprodukter m.m.

Du/Ni får gärna skicka in Feedback och egna Outfits samt motivering, tycker vi att motiveringen och outfit:en är bra så kommer vi att publicera den tillsammans med en länk till den som skickade outfiten!
Du skickar feedback eller Outfits till FashioninnSZ@hotmail.com


Mvh;

SZ Crew.