torsdag, april 02, 2009

Tvångspromenad

Nu måste jag berätta hur det kom sig att min tilltänkta 30 minuters morgonpromenad istället blev en 20 minuters tvångspromenad.

Det hela började med att M kom till bowlinghallen igår med mitt kamerastativ. Wei :D Och det verkade mycket mer stabilt än det gamla och det var mycket snyggare också. Tack vännen (F) Iaf så gick jag och hämtade bilnyckeln i Mickes jackficka och la stativet i bakluckan på bilen.
Efter träningen och mötet så gick jag hem. Tänkte först ta bilen, men banne mig att jag gick, duktig jag kände mig!
Vid strax efter nio på kvällen ringer Micke och undrar om jag fick med mig bilnyckeln hem för han hade den inte. Jag tittade inte i jackfickan men jag tänkte att så kan det mycket väl vara för jag använde den ju och sedan kunde jag ha stoppat tillbaks den i min egen jacka. Så han fick gå hem. Gjorde honom bara gott iofs ;)
Eftersom jag skulle ha bilen idag till fotograferingen idag tänkte jag att ja men då tar jag min morgonpromenad tillsammans med Micke, till bowlinghallen och hämtar bilen. Blir visserligen lite kortare än 30 min men det fick väl gå ändå.
När vi står i hallen säger Micke: Glöm inte bilnyckeln nu då.
Jag ser att det ligger en bilnyckel på hallbordet så jag tar den. Känner i min jackficka efter den andra men den ligger inte där.
Säger till Micke: Är det säkert att du inte har den andra bilnyckeln för jag verkar inte ha den i jackfickan så jag fick nog inte med mig den hem igår.
Han lyfter upp sin högerhand från högra jackfickan och håller upp en hög bestående av Norrtäljes största nyckelknippa, bankkortsetui samt MP3-spelare i en salig röra.
Jag tänker efter en stund, varpå jag stoppar ner handen i hans vänstra jackficka och... tadaa, lyfter upp bilnyckeln. Tittar på honom och ler och säger: Här är den ju. Nu ler han också, smilgroparna tittar fram.
Jag säger: Söt du är. Han säger lite försvarande: Jamen du la ju tillbaks den i fel ficka!
Jag spelar upp en kort liten sketch där jag gestaltar en man som letar efter något och det såg ut som följer:
Jag står blickstilla i hallen och tittar mig omkring och säger: Var är bilnyckeln? Nej den kan ju inte vara här eftersom den inte hoppar fram och bitar mig i näsan.

-------------------------------------------------------------------------------

Hahaha vad tossigt allting blev.
Jaja, jag fick en morgonpromenad iaf. Nu väntar en välförtjänt frukost!

07.40-08.00
Morgonpromenad

1 kommentar:

Boktokig sa...

Hahaha... känner igen det där! :D