tisdag, maj 17, 2005

Projektredovisning

Idag har vi avlutat vårt projekt, fasen va najs. Skönt att det är över. Det har ju varit kul och så men på slutet nu har man bara velat få det gjort. Och det blev ÄNDÅ så att Crille spelade upp "fel" låt. Den som han inte fick ha med, men han lyckades ändå prata om kull Annbritt. Blev lite småsur på det men jag orkar inte tjafsa med honom mer nu.
Själva redovisningen i sig blev rätt sunkig för Christian ville absolut inte förbereda nått innan, han sa att det räcker om vi berättar vad vi gjorde. Men jag tyckte att man visst måste planera, så att det inte blir så att ena stunden pratar man i mun på varandra och nästa stund så är det helt tyst. Men han vägrade och jag tror det kommer att påverka betyget. Jäkla skit. Men men. Det var iaf så redovisningen blev, oförberedd och bara...blajs. Jaja, done is done.

Börjar bli sjuk också, svinont i halsen och imorse när jag vaknade kände jag mig nästan bakis, huvudet var lika tungt som de där stenkloten de lyfter i "Världens Starkaste Man". Men jag har klarat mig igenom dagen iaf.

Men jag har gjort lite nytta idag iaf, jag har tankat bilen och så har jag lämnat in ansökningarna till CLL. Och nu väntar plugg plugg och plugg. Marknadsföring och filosofi. Men när det här veckan är slut så är det bara softish fram till studenten! YEAH!!! =)

Över och ut.
/Tilda

1 kommentar:

Tilda sa...

Jag var INTE bakis!!!!!