måndag, mars 01, 2010

Ny kurs och värdelös föreläsning

Idag ringde klockan tidigt - vi snackar bitti! Bara för att vi började rean kl 9 med introduktion för nya kursen. Som för övrigt var tämligen värdelös, han sa ingenting som vi inte redan visste. Och föreläsningen som följde efter introduktionen var lika värdelös den, han sa också saker som man i princip redan visste. Det dumma var att han visste att vi visste för han sa upprepade gånger: Ja det här vet ni ju för det har ni ju läst på gymnasiet. Mmm jooo.. varför står du och pratar om det då? Suck.. Dessutom pratade han låååååång.......samt. Riktigt långsamt. Han stoppade in konstpauser mellan varje ord kändes det som. Lite som Samuel Fröler i reklamen för pension. Fast värre ändå. Och han kunde inte hålla sig till ämnet heller.
Nu undrar ni förstås vad grädden på moset är. Och om ni inte undrar så kommer det här iaf: Vi har samma föreläsare imorn igen. YAY! Not.
I övrigt verkar dock kursen bättre än den förra, lite mer konkreta grejer. Typ politik och demokrati.. ja, demokrati kanske inte är helt konkret men bättre än kulturbegreppet iaf.

Inga kommentarer: