fredag, mars 26, 2010

Ett riktigt problem

Funderar på att byta blogg faktiskt. Har haft den här i 5 år och den har följt mig i vått och torrt. Men nu händer det nya, fantastiska saker i mitt liv och då kanske det är dags att lämna sitt bakomflutna före sig, för att citera ett känt vårtsvin.

Vad oroade sig folk för på stenåldern, innan datorn och internet fanns? Vilken oxe som var min och din eller om spjutspetsen började bli slö och andra triviala saker. Tacka vet jag 2000-tal då vi har riktiga problem. Såsom vilken bloggplattform man ska använda t ex.

2 kommentarer:

Linnéa sa...

men byt inte, det är ju fusk typ!
och så gillar jag den du har, står så mycket skojigt som vi gjort tillsammns... kankse får vara med på ett hörn i den nya också, men man vet aldrig. Pluss :)

Erik sa...

Hej, fin blogg..

Jag drar runt på olika bloggar för att hitta nya deltagare till den nya bloggen oneluckystar.com så att den inte läggs ner :)

Du ska skriva ett blogginlägg som du sedan mailar de och då är du automatisk med och tävlar om 1000kr att köpa kläder för. Just nu har de fått in ca 20 inlägg men det behövs fler så var med du också. Det är helt gratis och det är en skitkul grej. Plus att du får mer besökare när ditt inlägg publiceras på deras sida :)

Så skicka ett blogginlägg till de så vi kan köra igång. Det kommer även mer tävlingar i framtiden :)