fredag, april 21, 2006

Åland

Har haft en underbar dag. Förutom snön, den kunde jag ha varit utan. Vintern, nu låter du våren vara ifred, du har härjat länge nog! Så det så!

Gick upp tidigt imorse. Åkte till Åland med bowlarna :) Det var skojsigt.
Det började med Chicago uppe i cafeterian. Emelie ledde ett tag men sen kom Totte med ett fjuttigt fyrtal i treor och dom ynka poäng man hade skrapat ihop försvann i fjärran land för att aldrig mer komma tillbaka.
(Det där var ett dåligt försök att låta dramatisk)
Sen hann vi inte spela för Totte hamnade på köpstopp, bokstavligt!! Det stod helt still.
Så vi var tvungna att avbryta för vi skulle av båten.
Sen spelade de sina åtta serier i Mariehamn. Det var roligt att titta på. En stund. Typ 3 serier. De resterande 5 var seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega. Fick kämpa med ögonlocken. Men till sist blev de klara iaf.
Iväg till båten igen. Ombord på den. Fick i oss mat, Mickes andra hamburgertallrik för dagen. Min lille Tockis. Älskar dig, fast du nog inte läser detta. Det gör du sällan..
Sen efter maten blev det pokermaskinen. Cashade in 200 spänn efter en färgstege i klöver, naaaaajs! =D
Sen stod och och tittade på när Emelie och Sofie lekte med myntmaskinen. Roligt till en början, men sen blev det nästan lika segt som bowlingen.
Men jaja, det slutade iaf med att Emelie och Sofie vann 150 kr på pokermaskinen och vi växlade in mynten till sedlar i sista sekunden, sen ner till bilen och innan man visste ordet av var vi hemma igen.
Kul dag iaf :) Med underbara människor. (F) till er!

Inga kommentarer: