tisdag, juni 10, 2008

Åland och VikingLine Spring Games

I helgen var vi till Åland hela familjen. För Micke skulle spela final i VikingLine Sping Games. Jag och päronen var hejarklack. Och Sofie och Monica, för Patrick var också i final. Sofie som dagen till ära (på lördagen alltså) fyllde 19 :) Vi grattade henne med sång och Smirnoff Ice. Som hon sedermera fick dela med syrran.
De var duktiga pojkarna, spelade fin bowling. Dessvärre kom det sig så att den ena slog ut den andra under matchspelet. Det var lite trist, vi ville ju att båda skulle fortsätta.
Micke slutade på en 4:e plats och Patrick på 5:e.
Innan spelet hann vi med lite shopping och en lunch. Efter spelet hann vi med en sen middag. Stämningen var väl sådär lagom bra på middagen, tack vare en incident med sambon.. Det var synd. Men det var hans fel, han gjorde ett jättesnedsteg faktiskt. Det löste ju sig, men det var inte kul då..
På söndagen var det inte mkt mer än att gå upp, äta god hotellfrukost *yummie* och packa ihop sig för hemfärd. På båten hem försökte vi handla upp så mycket som möjligt av Mickes presentkort som han vann i tävlingen. Det var dock omöjligt att handla upp allt. Men vi får åka snart igen och handla mera :)

Tack för en trevlig helg, alla ni som var med och förgyllde den :)

Inga kommentarer: